5 jul 2012, 10:08

Временно 

  Poesía » Otra
341 0 1

Всичко временно

и всяка суета,

всичко временно

и всяка надежда напразна

пак ме обръщат към теб

и пак ме връщат към теб...

е, да пренебрегна ли това,

което с времето

не остава временно...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??