Времето не замести този страх у мен,
той за миг се претъпи и после пак се върна!
Времето не отми чувствата нито за ден,
нито трепетът, когато за секунди те зърна!
Времето показа ми, че ти си този,
който сърцето ми с търпение отне!
Времето бе ароматно и бодливо като рози,
малко радост, малко тъга - така ме превзе!
Времето доказа ми, че за първи път обичам,
когато губех говора си и пред тебе сричам.
Времето в миналото не посмя да ме върне,
щом в настоящето имаше кой да ме прегърне!
Времето ми показа, че искам само с теб
да прекарвам всеки лош и труден момент!
Че само ти ще бъдеш все така до мен
и само с твоето име ще наричам всеки нов ден!
© Лилия Todos los derechos reservados