Времето лети
Живейте хора! Не губете време
в скандали и ненужни крамоли!
Защото знайте-никому не дреме
зле ли сте? Къде ли ви боли?
Секундите се нижат в броеница,
животът се превръща в шепа прах!
Гледайте във своята паница,
яростта лекувайте със смях!
Бог различни хората създаде
за да има във света баланс.
От едни е взел, на други даде,
трети цял живот живеят в транс.
Животът през пръстите изтича
докат се обърнеш си умрял!
Всеки бърза, всеки нейде тича.
Всъщност за какво ли е живял?
Къщи, вили, скъпи лимузини,
купища във банките пари
все едно ще кара сто години!
Колко ще са Господ ще реши!
Да не губим време във сандали,
в дребни свади и във крамоли!
Да не правим сметки взели-дали!
Времето не спира, а лети!
17.01.2020 г.
© Георги Иванов Todos los derechos reservados