Obra no adecuada para menores de 18 años
Бясна! Дива! Гладна!
Всяка твоя капка искам!
Настръхнала и жадна –
със болката да те изпия
Жената в мен да вие...
Да мина през ума ти гола
и когато те докосна с дъх
в агония да трепне ствола.
Да търсиш острия си връх,
кръвта да кипне в огън
и по склона на страстта
да пее бесен степ до изнемога.
До мъка всяка клетка да гори,
а когато до сърцето ми притихнеш
от устните ми вместо думи...
жива влага да струи.
Жени Иванова
© Jasmin Todos los derechos reservados