Obra no adecuada para menores de 18 años
Връзваш ръцете ми, дърпаш ме...
Притискаш тялото ми към теб...
Хващаш ме за косата, приплъзваш се
и прокарваш по мен кубче лед...
Жадно захапваш устните мои,
разкъсваш блузата с уста...
Докосваш с ръце гърдите мои
и прокарваш език след това...
Захапвам с моите устни
врата ти и твоята уста...
Слизаш надолу...
Между мойте бедра...
© Надя Стоянова Todos los derechos reservados
А за стихотворението, поздрави! Малко настръхнах... мъничко...