Нима не разбираш, че още
вълнуваш сърцето ми нощем,
когато до мене те няма.
Очите ми с парещи сълзи,
лицето ми с устни горещи
изгарят по теб като свещи.
Обичам те, мое вълнение,
обичам те, мое трептение,
обичам те с цялата страст,
което мога само аз!
© Диана Todos los derechos reservados