все още съм тук -
образът смътен във огледало.
Неусетно пресъхващ капчук.
Зимно цвете във призрачно бяло.
Закъснял жерав - не отлетял.
За своето ято изгнаник.
С крило закръглил един облак до цял
на фона на тъжния заник.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados