Случвам ли ти се все още?
Сякаш се превръщам в сън,
в който всичките въпроси
са приспивна песен, звън,
произлизащ неизвестно
откъде и как. Но нощем
отговорът идва лесно -
случвам ти се там все още.
© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados