Само в този свят щастливо
времето така лети…
Но в душата ми е зима,
затова сега мълчи.
Всичко във снега се губи –
спомен, стъпки и лице…
Не забравяй всички думи,
за любов разказват те!
Не заспивай сам далече,
не докосвай сам звезди!
Не забравяй, че съм с тебе,
в тишината съм дори!
Само в този свят щастливо
времето така лети…
Само този сняг отново
все така вали, вали…
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados