5 sept 2010, 19:53

Всеки... 

  Poesía » Otra
455 0 0

Всеки живее

Всеки се смее

Всеки се страхува

Всеки бленува

Всеки мечтае

Всеки ридае

Всеки желае

Всеки ругае

Всеки страда

Всеки пропада

Всеки обича

Всеки се врича

Всеки мрази

Всеки гази

Всеки смазва

Всеки доказва

Всеки се трови

Всеки се бори

Всеки вгорчава

Всеки сломява

Всеки наранява

Всеки потушава


Всеки разбира,

че всеки умира!

© Бла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??