- Три месеца вече по тебе съм луд!
- Не искам да страдаш, така се получи.
- Забравих за радост, умирам от студ!
- Ненужна е твоята вярност на куче.
- Празен и тъжен без теб е тоз град!
- Ще свикнеш - сърцето за теб е пустиня.
- Превърнах се в старец, а още съм млад!
- Господарка за теб съм, за друг - клета робиня.
- Копнея свободна да бъдеш за мен!
- Недей, друг е вече за мене любимия.
- По обед замръква безсветлия ден!
- Душата загубих си, потърси ми я.
- Нещо твое намерих загубено скоро!
- Остави ме на мира, на тебе говоря!
- Желая себе си да ти подаря!
- Обичам красиви и скъпи неща.
- Свърших думите вече, безмълвен стоя!
- Всеки изход е вход - той е просто врата.
- Без тебе горчи дори захарта!
- У дома ще те чакам Любими, ела!
© Ангел Милев Todos los derechos reservados