Не тъжи! Отишъл си е миг,
но друг ти предстои.
Не плачи! Една мечта,
загубила контрол,
от друга ще се замени.
Не се вини! В живота
за вината винаги са двама.
И запомни! Една лъжичка
оптимизъм винаги
ще те спаси… и малко вяра.
А сега се усмихни…
животът продължава.
© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados