Един единствен път в живота
чували сме тази песен преди
и сега е наш ред да я изпеем
портата пред нас отворихме...
Значи няма втора възможност
за този един единствен миг в нас...
Макар че всички ние имаме право...
на избор, отново да намерим шанс...
Затова вярвам че ние двамата,
че аз и ти трябва да се хванем
за ръце и в едно с него да летим...
сега докато слънцето огрява ни...
Нека сътворим тази наша вечност...
и никога повече да не я изпускаме...
Ние сме едно и обичаме да е така...
защото това, това е нашия момент...
Защото този миг е това което сме
сега, това което истински имаме...
Защото това е вечността, която
днес създаваме от прошка и любов...
Всеки миг, всеки ден от живота ни
искам да те откривам тук и сега...
в лъчите, в облаците без значение
да те прегърна, пак да полетим...
Защото имаме нещо единствено,
защото вярваме един в другиго...
Когато тичаме, когато вървим,
когато спираме, когато мечтаем...
Всеки миг, всеки ден от сега нататък
ще използваме гласовете си...
за да изпеем всеки наш копнеж...
и ще си вярваме...
Хвани ме за ръка, прегърна ме...
днес заедно ще празнуваме,
ще празнуваме
всеки миг и всеки ден,
сега докато слънцето огрява ни...
Всеки миг, всеки ден от живота ни
ще слушаме сърцето си,
ще следваме мечтите си...
независимо какво ще ни кажат....
А ако се загубим, пак ще открием...
Нищо друго няма да има значение...
няма значение накъде отиваме...
докато не започнем там от където сме...
Животът е истински,
с приятел като теб,
и благодарение на теб
имам силата да започна отново...
Всички проблеми ще разрешим,
защото сме заедно ти и аз едно...
Нищо и никой няма да ни сломи!
Защото можем да изберем!
Така ще бъде...
Всеки миг, всеки ден от живота ни
искам да те откривам тук и сега...
в лъчите, в облаците без значение
да те прегърна, пак да полетим...
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados