Всеки миг е надежда
Колко дълъг е пътят към тебе!
И във него откривам следи –
през полета и горски пътеки,
през морета и сиви мъгли.
Колко страда душата без тебе!
Без любов, без красиви мечти –
като мида в затворено време
рони бисери в сини води.
А сърцето ми обич очаква
в полунощ с полудели звезди.
Всяка стъпка към тебе отмерва
любовта ми, в която си ти.
Всеки миг е безкрайна надежда
с най-красивите сини очи
и Съдбата навярно отрежда
да се влюбиш във мене и ти.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados