Всеки път е нова любовта!
И ситуацията все е непозната!
И винаги нанякъде ни води тя,
било то в ада или в рая.
И винаги с желание ще я приемаме.
Защото тя е нашата храна!
Където и да се намираме,
към плодовете нейни ще протягаме ръка.
© Антония Todos los derechos reservados
тя нито нова е и нито остарява,
но криви са пътеките наречени Съдба
и не един за Любовта забравя...