Ще ме намериш
в песента на вятъра,
в слънчевия лъч
ще ме познаеш...
Ще ме чуеш
във звука на ехото,
красотата на живота
все на мене ще ухае...
Тук съм
във очите на децата,
във смеха най-искрен,
в радостта най-свята...
Тук съм
долу при цветята
в песента най-тиха,
за човека непозната...
Тук съм
в любовта и във тъгата,
на очите ти съм вътре във сълзата...
Тук съм Аз,
дори изпълвам самотата,
тази дума е за мене непозната...
Ще ме чуеш
в лоното на мрака най-дълбок,
Аз често посещавам го
и чакам ехото от твоя зов...
© Свещен Огън Todos los derechos reservados