Всички можем да мечтаем,
ако спомним си, че сме деца.
Всички истината знаем,
ако мислим със сърца.
Всички можем да обичаме,
щом прозрем, че сме едно.
Всички в нещо си приличаме,
можем да творим добро.
Всички можем да простим,
ако в болката съзрем урок.
Всички можем да вървим
в общия ни път към Бог.
Всички можем да летим!
И да правим чудеса!
Всички можем да летим,
ако вярваме в това!
© Десислава Колева Todos los derechos reservados