Всички можем да летим
При опит за летене
намират се критици,
подрязват ни крилата,
мислят се за умници.
Но всъщност...
тези странни птици
са егоцентрици
с хапливи зли езици:
„Не можеш да летиш,
не се лети така.
Виж мен, аз мога!
А ти си само птица
без крила."
И така,
нежната птича душа,
често си губи увереността
и полита към пропастта.
Аз пък ще ви кажа:
Всички можем да ЛЕТИМ!
И макар и на паважа,
спъвани в опитите за летене,
не губете своята вяра
и продължавайте напред
към виртуозното летене.
© Лора Todos los derechos reservados