11 abr 2021, 20:44  

Всичко 

  Poesía
362 6 13

Нарисувай ми морския бриз,

златен пясък, и много рапани,

сладоледи за всеки каприз

и децата с протегнати длани

към едно светло синьо небе.

Добави се изгарящо нежен.

Нарисувай ме близо до теб

като твоя мечта и надежда.

Ще целувам по-сладко от мед

и ще бъда облечена в бяло.

Нарисувай ми кубчета лед,

нарисувай ми щастие – цялото.

Пъстри багри и много цветя,

пеперуди и пеещи птички,

уж ненужни и малки неща,

но в ръцете ти всъщност са всичко.

 

© Деница Гарелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??