Животът миг е, който си отива.
Благодаря ти, че остана с мен!
В усмивката сълзата ти попива...
Но в този миг от обич съм спасен!
Прекрасна! И до болка всеотдайна!
С немигнали и в нощите очи!
Останала най- свидната ни тайна!
Любов, в която всичкото си ти!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados