Красиви думички в стих реди,
омайва с романтични нотки и сълзи,
възпява женската душа –
сияйна, многоцветна, красива като пролетна дъга,
посред бял ден звезди ще ти свали
защото ти за него си света и любовта...
А после просто ще изчезне – за да те сънува,
дори насън за теб бленува;
до следващата среща в нета,
и ще те потопи отново в измамната любовна топлота,
избягали от сивата прегръдка на реалността,
а ти ще я споделяш –
две сърца, един в друг вкопчили се –
господин Самотник и лейди Самота...
© Ссссс Todos los derechos reservados
благодаря, Ели!