31 mar 2008, 13:54

Всичко е въпрос на време 

  Poesía » De amor
713 0 0

Всичко е въпрос на време


Посоката една е – пътищата са различни,

Откъдето и да минем през живота аз и ти.

Векове дори да се преструваме на безразлични,

Една любов в нас по-силна ще гори.

Чувствата ни ще извират все по-чисти,

Едва ли ще успее някой да ги потуши.

© Ками Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??