''Всичко е възможно''
В теб ако се влюбя и то както вчера
и ума си ще изгубя, но ще разбера,
че всичко е възможно.
Всичко е възможно, особено ако е сложно,
защото точно тези неща го правят тревожно.
Никога не може да бъде трудно в нищо,
положи малко труд и усилие и тогава всичко
на теб ще ти донесе удоволствие.
Попитай любовта дали е истинска
и ако това вече е така, няма да има
нищо лошо, защото всичко е възможно.
© Кою Коев Todos los derechos reservados