живее в мен.
Ще падна на колене пред теб,
ще извикам, за да чуе света,
колко те обичам.
Всичко, което ще бъдеш,
ще живее в мен.
Ще бъдем заедно, вплели
сърце и душа в едно.
Никога не ще се разделим.
Всичко, което беше,
живя в мен.
Ще си спомням с усмивка
за прекрасните ти пръсти,
за дългите златни коси.
Зная, че звездите са вечни,
те са едно цяло.
Зная, че ние сме понесени
от крилата на вечността
в бяло... бялото на смъртта...
© Цецо Todos los derechos reservados