Обичам те,
мили мой, ангел мой,
искам пак при тебе да се върна
и всичко в обич да превърна.
Да целуна устните, които и до днес целувах,
да погаля косите,
които и до днес бленувах,
да усетя всичко, което
ти ми подари!
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados