Докосваш ме с поглед,
полумракът ухае на желание...
очите ми те теглят напред,
от гърдите се отронва стенание...
Докосваш ме - с устни, с ръце,
захвърлям ненужните дрехи...
притискам се - сърце до сърце ,
две тела в насладата слети...
Отпиваш от устните,
целуваш гърдите,
страстно шептиш,
запалваш слабините...
изпълваш ме -
мощно и силно, докрай
с всеки тласък
ме водиш през ад и рай!
Искам всичко от теб -
шепота с привкус на страст
тежестта на тялото ти,
чувствения мъжки аромат...
Искам те - ненаситно и жадно,
докато те чувствам целия...
искам още - докато е реално,
докато се върнем - всеки в своя свят...
© Ани Атанасова Todos los derechos reservados