Казват, всичко се връщало!
Така и не се върна Той...
Небето, земята обръщах!
Изгубих го в онзи завой...
А аз къде ли съм тръгнала!
На инат ли го търся? Напук?
Само аз досега съм се върнала
от бягство от себе си, тук.
Но не мога така да забравя
и просто да кажа 'Съдба'!
Какво? Нима е случайност,
че животът веднъж ни събра?
Ако е тъй, искам още случайности!
Искам бягство, след него – завръщане!
Но сега къде е, по дяволите!
Нали уж всичко се връщало...!
© Todos los derechos reservados