Всичко се плаща - щеш не щеш.
На вересия - в кръчмата.
Който ял, да е ял.
На оркестъра - кеш.
Подир бала
и аз съм богата
като жената на Крез.
Хвърлям рестото от петачета.
На чисто от утре.
Дрън-дрън.
Ситни бръчици -
герб за отличие.
Размазан клоунски грим.
А под него какво -
момиче?
Или вече момче съм?
© Христина Комаревска Todos los derechos reservados