Знам, че някой ден ще си отидеш.
И дълго след това ще бъда сам.
Знам, че някой ден не ще те имам
и ще опустее моят свят без теб.
Знам, че щом решиш и тръгнеш,
аз не ще имам сили да те спра.
Знам, че ще ми липсваш много
и че ще копнея сам в нощта.
Знам, без теб не ще съм същият,
защото нещо в мен ще се пречупи.
Знам, че страшно ще боли в гърдите
и неизлечим от спомени, ще страдам.
Знам, всичко това го знам,
но този път не искам да се случи с мен.
© Наско Енев - РИМПО Todos los derechos reservados