Всяка обич
Всяко чувство е надежда,
пуст без нея е света.
Пулсът ми към теб отвежда,
в две очи побира се нощта.
Всеки миг е лятна буря,
танц от чувства и мечти.
Няма как да ги открия,
ако в тях не си и ти.
Всяка обич е начало,
но със твойта красота,
като в странно огледало
с нея ражда се деня.
Всяко щастие побира
любовта на две сърца,
а душата сякаш вика
твоята душа сега.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados