Всяка среща е раздяла,
броени мигове летят.
Сърца за обич затуптели,
могат ли времето да спрат.
Всяка среща е раздяла,
отново настъпва часа...
Отлитат думи неизказани,
остава недопита нежността.
Всяка среща е раздяла
и поражда тя тъга...
Прашинка в окото влязла,
защо отронва пак сълза.
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados