Стъпвам с несигурни стъпки...
Но назад не искам да се връщам...
И пролазват ме хладни тръпки...
С топлината ти нежна се загръщам...
Към теб аз ще продължавам...
Несигурна макар, няма да се спирам...
Да ме гушнеш ще се надявам...
Не искам и за миг да се възпирам...
Всяка стъпка е малка надежда...
Всяка стъпка е мъничка смелост...
Влюбена съм май, че изглежда –
Не съм вече тишина. Вкаменелост!
© Ивелина каменова Todos los derechos reservados