Всяка вечер...
Всяка вечер те виждам в звездите
и танцуваме помежду им...
Всяка вечер палтото ми
са твоите целувки...
и студът е без значение
в прегръдките ти...
Всяка вечер е миг след миг,
в който се обичаме и
нищо друго няма значение...
Всяка вечер е революция
за душата ни, защото
чувстваме топлото докосване,
в присъствието на другия...
Всяка вечер е ласка в живота ни,
която лекува болките и ни дава сили
да продължим напред да вървим...
Всяка вечер е безкрайност...
в нашето щастие,
в което се редуваме единия
да бъде усмивката на другия...
Всяка вечер е една целувка
за лека нощ и път към утрото
в което аз ще се събудя рано,
за да се наслаждавам на съня ти,
който ще ме заслепи със красотата си,
и тогава ти ще се пробудиш,
за да ме приспиш отново...
и след само миг ще ме погалиш
с розата в ръцете си,
за да видя изгрева в погледа
на любовта ти...
***
Всяка вечер с теб, любими мой
е появата на слънцето...
Всяка вечер с теб е прозрението,
на една вълшебна нощ,
на една безумно влюбена нощ,
която се превръща
в един още по - вълшебен ден,
докато луната ни акомпанира
в мелодията на сърцето...
Всяка нощ с теб е ден живот...
отново и отново и обратното...
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados