Звездите трепкат тъй сияйно,
играейки в нощта омайно.
Изпълват те небето с красота,
с нежна и вълшебна - чудна светлина.
Погледнеш ли за миг това небесно царство,
оставаш вглъбен в неземното богатство.
Недей изрича думите - "товар",
любувай се, мечтай, копней за този дар.
И всяка вечер в небето
сетивата търсят,
търсят малки чудеса,
търсят галеща искра,
търсят нея - вечната звезда...!
© Жаклин Борисова Todos los derechos reservados