Ако нямаш връзка днес
с виртуалното пространство,
нужно е да разбереш,
че всичко е до болка ясно.
Нет е Мрежа, но и Не.
Логиката е в прогрес.
Трябва вече Интернет
да се казва Интерйес.
Всеки ще се съгласи,
че е нужна тук промяна.
Интерйес добре звучи.
Трудно после ще го няма.
Казваш не, а искаш да,
как кажи ми, да се случи?
Думите са чудеса,
ако точно се улучат.
Нека нададеме вой,
думата да промениме.
Всяко нещо, Боже мой,
има свое точно име.
© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados