Ако има Господ, то Той е във нас
Не е затворен в църква
Не е икона мъртва
И кръст не е на нечии гърди
Само спомен насаден в нашите души
И не разбирам аз какво е църква
Красива сграда и икона мъртва
И хора вярващи в спасение
... пари за вяра, хвърлени в забвение
А вярата е нещо лично
С пари не храни се
Не е логично
Или вярваш, или не
Тя винаги е с теб дорде...
Паднеш грохнал на земята
и те напусне нищетата
Ще те заровят с пръст
Помоли се...
Имаш кръст!
© Кефор Потрати Todos los derechos reservados
но са нужни и пътища към Бог...
иконата не е мъртва...носи дух на
Светии и Създатели...Святост е това...