Коя ли вяра е реалистична
и към доброто ще ни води?
Може ли по пътеката оптимистична
без страх от зло да ходим?
Наистина тук разруха има,
ценностите са объркани тотално,
промяната е тъй необходима,
ако искаме да се спасим от блатото кално.
Но, макар и труден,
изход има и сега,
просто разумът ни трябва да е буден,
за да намерим пътя в гъстата мъгла.
Трябва да се вярва и в доброто,
постижимо е то все пак
и ще ни свърши нявга теглото,
ще се спасим от тоя мрак.
© Георги Todos los derechos reservados