Тъжна е съдбата на човека днес,
вярвам, че по-добри дни го чакат!
Вярвам аз в бъдещия ни прогрес -
че един ден ще се разсее мракът!
Хората трийсет години живели,
нямало е лекарства и машини,
но с борба кат вид са оцелели
стотици, даже хиляди години!
Животът даже още по-добър може да стане,
мисля, че много скрити възможности има в нас,
стига замърсяването на природата да престане,
да се грижим за нея, не да я рушим със страст!
© Георги Todos los derechos reservados