19 mar 2009, 1:35

Вяра 

  Poesía » De amor
578 1 1

                Вяра

 

Аз вярвам в любовта, която

нас двама ни в едно събра.

Дари ме с обичта ти нежно

и стана моята съдба.

 

Аз вярвам в любовта, която

научи ме да вярвам в теб.

Ти носиш ми, освен доброто,

и щастието, че си с мен.

 

Аз вярвам в любовта прекрасна

създала нашето дете.

Със колко трепет и надежда

ний гледахме го как расте.

 

Любовта е силата, която

събира сродните души.

А ти готов бъди, когато

я срещнеш - и я приеми.

© Пепа Райчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много положително. Дано всички сме готови да срещнем любовта! Поздравления!
Propuestas
: ??:??