12 sept 2019, 10:32

Етюди на тема „Вярата“ 

  Poesía
474 0 1

Плането клета,
вярата ти в любовта —
сърцеотнета...

 

Сърцеотнета —
вярата ти в любовта,
плането клета...

 

.....................................

 

планета клета —
вярата ѝ в любовта —
сърцеотнета

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??