Недейте повече да лаете,
че сбъркали са нещо маите!
Отколе те са го прозрели:
при вой с такива децибели
и ръфания, май на пес
човек е заприличал днес.
Щом кучешки са обичаите,
светът е свършил – знаят маите.
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados