Докоснах нежните ти струни
и нещо в мене трепна,
сърцето се смути,
а разумът изчезна.
Прости!!!
Играта е такава,
да сме влюбени и недолюбени,
във вечност да се вричаме,
а после се отричаме.
Залогът в играта,
разбира се Душата,
залагаме я безразсъдно,
без да мислим за вечното отвъдно.
Продаваме я с лекота
и забравяме, че тя
е скъпоценност без цена!!!
© Todos los derechos reservados