Гърмът Го възхвалява и славата Му носи
и ангелите също се вслушват във гнева.
Той праща мълнии и поразява
когото пожелае - и денем и в съня.
Обречен е тоз, що оспорва неговата слава.
Могъщ е Той със сила и яростен в гнева си,
света на истината Негов е.
А ти моли се да открехнеш
портата на щедростта му -
като към вода в кладенец
протягай двете длани -
ще стигнеш извора със вяра.
Без нея си залутан в мрак.
© Мохамед АлиБаба Todos los derechos reservados