Силно вярвам - и този ден ще дойде!
Ще се смеят - аз с тях ще се смея!
Ще плачат - аз с тях ще плача!
Ще помнят - аз с тях ще помня!
Ще обичат - аз с тях ще обичам!
Когато всички имаме малко.
Когато се лишим от копнежа за всичко.
Силно вярвам - и този ден ще дойде!
Търпеливо чакам .
Все някога - и този ден ще дойде...
© Елина Спасова Todos los derechos reservados