2 feb 2007, 10:40

Вярваш ли? 

  Poesía
940 0 1

Вярваш ли?

 

 

Вярваш ли, че още те обичам,

че още плача тайно във нощта?

Забравила смеха, за да ти се вричам,

вярваш ли все още във това?

Вярваш ли, че още страдам,

заради това, което ти ми причини?

Мислиш ли, че още всичко давам,

за да си до мен и да не ме боли?

Вярваш ли, че още съм сама

с нарисуваната ми мечта за теб?

Вярваш ли, че любовта

ме превърна в истински човек?

Вярваш ли, че времвто лекува

дори способно е и любовта да заличи.

И знаеш ли... не си и струва

от теб дори да останат следи!

 

 

© Десислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дори лошите спомени трябва да се помнят-каква мисъл само
Propuestas
: ??:??