По улицата вятър веe,
прахта се лее,
пълни ни очите и се
лепи по косите.
Eсенните листа от дървата
падаха бавно върху земята,
дето минаваха децата.
Гарван прелита над
планината,
гарван вие високо
над дървата.
Сълзите от детските очи
са гъсти като солените води.
И остро бушуват като в морските
вълни.
© Марио палатов Todos los derechos reservados