Вятър и мъгла,
сърце, прокудено в пустиня.
Вятър и мъгла,
душата страда, но не иска милостиня.
Вятър и мъгла,
пъстра пеперуда появява се и чудо –
мъглата разсейва,
вятъра утихва,
с любов до лудост те омайва
и ти се усмихва.
© Алекс Todos los derechos reservados