Текст за песен
Вятърът носи новини от света -
страшни, тревожни и тъжни
всеки нов ден.
Сърцата на хората във ужас болят -
сърцата са болни от страх,
човек е самотен.
Вдигни очи - приготви се
Вдигни очи - приготви се.
Вятърът носи и друго послание,
чуваш ли как той донася нова надежда.
Защо пак се луташ в това състояние,
погледни към Небето и виж -
той те поглежда.
Вдигни очи - приготви се.
Вдигни очи - приготви се.
Ето и линк към песента:
http://www.youtube.com/watch?v=lM7-DuZwbYk
© Явор Костов Todos los derechos reservados
Той те поглежда.
О, да!