29 dic 2012, 13:53  

Въжделение 

  Poesía » De amor
542 0 2

Въжделение

Сън ли си? Или си Реалност?
Моя чакана - Любов, Мечта!
Загърбих прозаичната баналност
и ослепителната жадна суета.

Прострях ръце и те докоснах,
през облаци мъгли във моя ден,
а чувството така ме омагьоса,
че искам винаги жарта във мен.

Поисках и желая да те имам!
Любов, живота ти ми разлюля!
Води ме в дебри, страсти и магия!
Със теб отивам и на край Света!

Лъчиста

 

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??