Във вълчи свят живеем днеска тука,
сред нас вилнеят вълци огладнели,
захвърлят съвеста си на боклука
и стръвно гонят своите химери.
Човешките закони на кладата горят,
душите си продават на "ТЕЛЕЦА",
и вълчия си глад да утолят,
парчета живи късат от "АГНЕЦА"!
Сърцето на народа ни кърви
и блъска се безпомощно в гърдите,
борбата е безмилостна - уви,
той жертва кървава е на вълците!
И никой, никой не издига глас
във помощ и защита на "АГНЕЦА",
защото днеска имат пълна власт
жестоките закони на "ТЕЛЕЦА"!!!
© Ракина Радева Todos los derechos reservados